Header afbeelding

Zonwering prijzen

De prijzen van onze zonwering zijn, zeker in verhouding tot de kwaliteit die u daarvoor krijgt, zeer interessant. Voor alle binnen- en buitenzonwering geldt dat hier de beste materialen voor worden gebruikt. Het doek ondergaat een speciale behandeling zodat het weer- en windbestendig is. Niet alleen is het doek van onze zonwering ijzersterk, het is eveneens kleurecht; ook na jaren intensief gebruik is de kleur nog als nieuw. Ook aan het frame worden hoge eisen gesteld. Het zijn sterke constructies van duurzaam materiaal.

Gericht adviseren

Bent u op zoek naar een manier om schaduw op het terras te creëren? Wilt u het binnen koel en fris houden? Kom langs in onze showroom en wij informeren u vrijblijvend over de vele zonwering oplossingen die wij u kunnen bieden. Onder genot van een kop koffie of thee, inventariseren we uw eisen en wensen. Ook vragen we naar het budget dat u in gedachten heeft. Zo kunnen we gericht adviseren en met onze prijzen voor zonwering rekening houden met uw financiële mogelijkheden.

Passend aanbod

De kwaliteit van onze screens, markiezen, knikarmschermen, terrasoverkappingen, rolluiken en bijvoorbeeld jaloezieën, is zeer goed. U heeft jarenlang plezier van onze zonwering. De levensduur kunt u behoorlijk verlengen als u kiest voor periodiek onderhoud van uw zonwering. Ook deze kunnen wij voor u verzorgen. Op basis van uw eisen, wensen en uw budget doen wij u een passend aanbod inclusief bijbehorende interessante prijzen.